SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatások
Átalakítaná a nappalit? Nem férnek el a bútorok?
Nincs hova pakolni?

Igény szerint készítünk nappalibútorokat, konyhabútorokat, fürdőszobabútorokat, előszobabútorokat és mindenféle más kiegészítőket. Akár kisebb bútorokról legyen szó például: dohányzóasztal, éjjeliszekrény, kisszekrény mi elkészítjük. Eszébe jutott, hogy egyszerűen csak felszeretné dobni otthonát? Lehetséges, hogy a meglévő bútor nem elég a családnak? Az irodájában nem elég a tárolóhely a dokumentumoknak vagy a kellékeknek? Mi ebben is segítünk! Az ülőbútorokon kívül szinte az összes bútortípust eltudjuk készíteni az ügyfeleink számára.

A cégünk célja, hogy egyedi bútorokat készítsen magán személyek és cégek számára is. Az álom bútort minden ügyfél számára személyre szabva szeretnénk elkészíteni. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. A berendezés egyedi méretben és színben készülnek az ügyféllel egyeztetve. Kérhet helyszíni felmérést, annak érdekében, hogy olyan bútort kaphasson, amelyet Ön megálmodott. Szakképzett munkatársaink segítségével megvalósítjuk az állom bútort.

Fontosnak tartjuk a megbízhatóságot és a pontos precíz munkát. Az ügyfél a legfontosabb számunkra, hogy elégedetten vegye át tőlünk az elkészült berendezést, amit csak számára készítettünk. Ezen felül a vevőink teljes körű kiszolgálását a helyszíni felméréstől a tervezésen át a szakmai tanácsadással biztosítjuk. Ehhez hozzá tartozik még a termékeink kiszállítása és beépítése is. Önnek csak meg kell álmodnia mi pedig, segítünk kivitelezni. Főleg Gyöngyös és vonzáskörzetében, valamint megbeszélés szerin Heves, Nógrád, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is vállalunk bútorasztalos munkákat.

Kézfogás

Munkatársunk az ügyféllel egyeztetett időpontban kimegy a helyszínre és felméri a terület adottságait, méreteit, hogy a lehető legjobb helykihasználtságot érhessük el. Gyöngyös és vonzáskörében ingyenes helyszíni felmérés (Gyöngyös, Nagyréde, Gyöngyöshalász, Atkár, Vámosgyörk, Abasár, Pálosvörösmart, Mátrafüred, Gyöngyössolymos, Markaz, Visonta). Távolabbi területek esetében minden megkezdett 50KM-nél bruttó 5.000.- Ft a kiszállási kötség. Megrendelés esetén a kiszállási költség levonásra kerül a bútor árából.