Szolgáltatások

Átalakítaná a nappalit? Nem férnek el a bútorok? Nincs hova pakolni?

Igény szerint készítünk nappalibútorokat, konyhabútorokat, fürdőszobabútorokat, előszobabútorokat és mindenféle más kiegészítőket. Akár kisebb bútorokról legyen szó például: dohányzóasztal, éjjeliszekrény, kisszekrény mi elkészítjük. Eszébe jutott, hogy egyszerűen csak felszeretné dobni otthonát? Lehetséges, hogy a meglévő bútor nem elég a családnak? Az irodájában nem elég a pakolóhely a dokumentumoknak vagy a kellékeknek? Mi ebben is segítünk! Az ülőbútorokon kívül szinte az összes bútortípust eltudjuk készíteni az ügyfeleink számára.

A cégünk célja, hogy egyedi bútorokat készítsen magán személyek és cégek számára is. Az álom bútort minden ügyfél számára személyre szabva szeretnénk elkészíteni. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. A berendezés egyedi méretben és színben készülnek az ügyféllel egyeztetve. Kérhet helyszíni felmérést, annak érdekében, hogy olyan bútort kaphasson, amelyet Ön megálmodott. Szakképzett munkatársaink segítségével megvalósítjuk az állom bútort.

Fontosnak tartjuk a megbízhatóságot és a pontos precíz munkát. Az ügyfél a legfontosabb számunkra, hogy elégedetten vegye át tőlünk az elkészült berendezést, amit csak számára készítettünk.  Ezen felül a vevőink teljes körű kiszolgálását a helyszíni felméréstől a tervezésen át a szakmai tanácsadással biztosítjuk. Ehhez hozzá tartozik még a termékeink kiszállítása és beépítése is. Önnek csak meg kell álmodnia mi pedig, segítünk kivitelezni. Főleg Gyöngyös és vonzáskörzetében, valamint megbeszélés szerin Heves, Nógrád, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is vállalunk bútorasztalos munkákat.

Minden termék, ami az oldalon található, egyedi kérésre készült!

Szolgáltatások

   
Helyszíni felmérés
Munkatársunk az ügyféllel egyeztetett időpontban kimegy a helyszínre és felméri a terület adottságait, méreteit, hogy a lehető legjobb helykihasználtságot érhessük el. Gyöngyös és vonzáskörében ingyenes helyszíni felmérés.
Bútortervezés
Amikor még nincs meg a pontos bútor tervezetünk, akkor segítünk kitalálni és megtervezni bútorát, ezzel is hozzájárulva a sikeres végeredményhez.
Szaktanácsadás
Segítünk az állom bútort megtervezni, hogy a legjobb kivitelezést és kihasználtságot érhessük el az ügyfeleinknek. Fontos számunkra, hogy a bútor igényesen készüljön el.
Bútorkészítés
A kollegáink a legjobb minőségű bútor anyagból, kiváló és precíz szerszámaink segítségével, valamint a szakértelmük legjavával segítik az ügyfeleket.
Bútorszállítás
A bútor elkészültével gondoskodunk a termékeink helyszínre szállításáról is, hogy Önnek ne keljen ezzel is fáradoznia.
Bútor beszerelés
A bútor elkészülése után a megbeszélt időpontban kiszállítjuk az elkészült terméket és beszereljük az otthonába, így Önnek már csak használnia kell
X